Farmaseutteja kesätöihin Yliopiston Apteekkiin Poriin

  • Farmaseutti
  • Pori

Kotisivu Yliopiston Apteekki

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti tai valmistumassa farmaseutiksi kevään aikana? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!
Haemme farmaseutteja

kesätöihin hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua 1.5.-31.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Meillä työpäivät ja -vuorot ovat monipuolisia, mikä antaa joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Huolehdimme ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla sekä perehdytyksellä monipuoliseen ja laajaan tuotevalikoimaamme. Lisäksi saat hyvät henkilöstöedut, kuten henkilöstöalennuksen ja laajat työterveyspalvelut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 15.1.2023 mennessä

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja antaa vt. apteekinhoitaja Krista Elomaa, krista.elomaa@ya.fi

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

To apply for this job please visit www.yliopistonapteekki.fi.