Asiakaspalveluproviisori, YA Tampere

  • Proviisori
  • Tampere

Yliopiston Apteekki, Tampere

Haemme asiakaspalveluproviisoria Yliopiston Apteekin Tampereen toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen huolehtimaan kanssamme asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, henkilökunnan sparraamisesta, motivoinnista ja hyvästä työilmapiiristä. Tampereella sinua odottaa työkaverikseen 60 ammattilaisen loistoporukka.

Tehtävä sopii erinomaisesti hiljattain valmistuneelle tai lähiaikoina valmistuvalle proviisorille. Sinun ei tarvitse osata kaikkien lääkkeiden vaikutusmekanismeja ulkoa, tai olla kaiken nähnyt ja kokenut konkari. Meidän kehittyneet lääketoimituksen apuvälineet, toimintamallit ja kokeneet kollegat ovat tukenasi.

Odotamme sinulta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta, positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä itsenäistä että rohkeaa päätöksentekokykyä. Hyvillä vuorovaikutustaidoilla sekä dynaamisella työotteella menestyt tehtävässä varmasti. Pääset kehittämään toimintaamme ja ainutlaatuista asiakaspalveluamme. Työ alkaa touko-kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Jos pidät vaihtelevista työvuoroista ja -päivistä, niin tämä tehtävä sopii sinulle. Huolehdimme myös ammattitaitosi kartuttamisesta ja laajentamisesta erilaisilla koulutuksilla. Kokemuksesi ja osaamisesi karttuessa Yliopiston Apteekilla on tarjota sinulle erilaisia uramahdollisuuksia niin esihenkilö- kuin asiantuntijatehtävissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa apteekinhoitaja Janne Hautaniemi p. 03 271 7114.

19.-22.4. klo 9-13
25.-29.4. klo 13-17
Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus 8.5.2022 mennessä.

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

 

Haku alkaa 13. huhtikuuta 2022 ja päättyy 8. toukokuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

To apply for this job please visit www.yliopistonapteekki.fi.