Farmaseutti

Yliopiston Apteekki

Farmaseutti Turkuun ja verkkoapteekkiin

Onko asiakaspalvelu intohimosi? Arvostatko erinomaista yhteishenkeä ja olet laillistettu farmaseutti? Haluatko työskennellä yrityksessä, joka tekee hyvää? Kiinnostaako sinua työskentely apteekin asiakaspalvelussa, mutta perinteinen apteekkityö ei tunnu tarjoavan riittävästi vaihtelua ja mahdollisuuksia kehittyä? Sujuuko sinulta chattailu kuin vettä vain? Miltä tuntuisi palvella asiakkaita villasukat jalassa, monikanavaisessa asiakaspalvelukeskuksessa? Jos vastasit kyllä, tule työkaveriksemme!

Haemme farmaseuttia vakituiseen osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen työsuhteeseen hoitamaan lääkeneuvontaa sekä asiakaspalvelua ja huolehtimaan myymälän esillepanosta Turun toimipisteessä. Tämän lisäksi pääset työskentelemään verkkoapteekin chat-, puhelin- ja some-asiakaspalvelussa. Chat on moderni ja dynaaminen, voimakkaasti kasvava lääke- ja tuoteneuvonnan kanava. Farmaseuttina annat neuvontaa lääkkeiden, itsehoitotuotteiden ja muiden apteekkituotteiden käytöstä, neuvot ja opastat oireiden ja vaivojen hoitoon liittyvissä kysymyksissä ja toimitat reseptilääkkeitä verkkoapteekista. Facebookissa neuvot asiakkaita apteekkikosmetiikan ja muiden itsehoitotuotteiden oikeassa käytössä ja vastaat asiakkaiden kysymyksiin ja tiedusteluihin.

Jos olet kiinnostunut uudenlaisesta mahdollisuudesta laajentaa osaamistasi ja tehdä jotain ainutlaatuista, saatat olla juuri etsimämme henkilö. Verkkoapteekin asiakaspalvelussa olet edelläkävijöiden mukana apteekkialan ja terveydenhuollon digitalisaatiossa.

Monipuolinen, kiinnostava, ainutlaatuinen uusi työpaikkasi on vain klikkauksen päässä. Huomioimme hakemuksissa myös kevään aikana valmistuvat farmaseutit.

Täytäthän hakemuksen suoraan nettisivujemme kautta rekrytointijärjestelmäämme 30.3.2022 mennessä

https://www.yliopistonapteekki.fi/ya-yrityksena/rekrytointi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja työtehtävistä antavat Tietopalvelupäällikkö Katariina Lehtinen puh. 09 5420 4409 ja Turun toimipisteen Asiakaspalvelupäällikkö Anu Rantakallio 02 6516 5409

Haku alkaa 15. maaliskuuta 2022 ja päättyy 30. maaliskuuta 2022, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Yliopiston Apteekki

Yliopiston Apteekki on perustettu vuonna 1755, ja nyt jo yli 200 vuoden ajan olemme olleet kehittämässä suomalaista koulutusta ja tutkimusta. Vuosien varrella olemme kasvaneet, ja olemme tänä päivänä Suomen suurin apteekki. Konserniin kuuluu tällä hetkellä 17 toimipistettä sekä valtakunnallisesti palveleva verkkoapteekki. Meillä asioidessasi tiedät tekeväsi hyvää ja saavasi asiantuntevaa sekä ystävällistä palvelua 24/7.

Terveydenhuoltoalan yrityksille ja organisaatioille tarjoamme useita eri palveluita, kuten lääkkeiden annosjakelua ja valmistusta. Asiakkaitamme ovat esim. työterveysasemat, lääkäriasemat ja hoivapalveluiden tuottajat.

Yliopiston Apteekki on Helsingin yliopiston omistama apteekkikonserni ja kaikki tuottomme ohjataan suomalaiseen koulutukseen ja tutkimukseen. Olemme mukana edistämässä koulutusta myös tarjoamalla vuosittain lähes sadalle farmasian opiskelijalle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Yliopiston Apteekille kuuluu myös yhteiskunnallisia erityistehtäviä, joihin käytetään vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tehtäviin kuuluu farmasian opiskelijaharjoitteluiden lisäksi lääkehuollon tutkimus ja harvinaisten lääkkeiden valmistus. Tämän ansiosta voimme varmistaa, että jokainen lääkkeitä tarvitseva saa asianmukaista hoitoa.

To apply for this job please visit www.yliopistonapteekki.fi.