Säännöt

Ohjeita ilmoituksen jättämiseen:

 1. Mikäli olet jättänyt ilmoituksen jo aiemmin, kirjaudu ensin sisään sivustolle etusivun oikeasta yläkulmasta löytyvää kirjautumislomaketta käyttäen.
  Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi saat niistä muistutuksen / uuden salasanan ilmoituksen jättämisessä käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen kirjautumislomakkeesta löytyviä toimintoja käyttäen.
 2. Mikäli et ole aiemmin jättänyt ilmoituksia / sinulla ei ole tunnuksia Fortiksen sivuille, ne luodaan sinulle ensimmäisen ilmoituksen jättämisen yhteydessä.
  Huomaa että tunnukset ovat henkilökohtaiset.
  Tunnuksen ja sähköpostiosoitteen täytyy olla ainutkertaisia - samaa tunnusta tai sähköpostiosoitetta ei voi rekisteröidä useammalle käyttäjälle. Pidä tämä mielessäsi tunnusta valitessasi.
  Älä sisällytä tunnukseesi å, ä, ö  tai @-merkkejä - sähköpostiosoite ei siis käy käyttäjätunnukseksi.
  Käytä vahvaa salasanaa: 15-16 merkkiä pitkä, aakkosia, numeroita ja joitakin välimerkkejä, ei löydettävissä sanakirjasta osinakaan. Alle kuuden merkin salasanat eivät kelpaa!
 3. Ilmoituksen voi jättää enintään kahteen kategoriaan yhtä aikaa. Pääsääntöisestin yksi riittää.
 4. Ilmoitukset vanhenevat 31 päivän kuluttua jättämisestä. Saat seitsemän päivää ennen vanhenemista ilmoituksen asiasta sähköpostiisi ja voit uudistaa ilmoituksen noiden seitsemän päivän ajan. Ilmoituksen vanhennuttua et enää voi uudistaa sitä vaan sinun täytyy tehdä uusi.
  Uudistamisen voi tehdä vain sillä käyttäjätunnuksella jolla ilmoitus on jätetty.