Siirry suoraan sisältöön

Kirjat

Voit tilata kirjoja postitettuna tai ostaa niitä suoraan Fortiksen toimistolta. Toimistolta ostaminen toteutuu toimistopäivystyksen aikana tai erikseen sovitusti. Postitettujen kirjojen hintaan lisätään sen hetkinen postimaksu. Jos sinulla on kysyttävää kirjojen hankkimisesta, olethan yhteydessä kirjavastaavaan kirjat@fortis.fi

kirja
Farmaseuttinen latina

€5

Farmaseuttista latinaa on latinan kielen peruspaketti erityisesti farmasiaa opiskeleville, mutta kirja on mielenkiintoista luettavaa myös muille latinasta kiinnostuneille.

Farmakokinetiikan perusteet

Fortiksen jäsenhinta €20

Normaali hinta €30

Farmakokinetiikan perusteet käsittelee perinteisten lääkeaineiden ja biologisten lääkkeiden farmakokinetiikkaa: imeytymistä, jakautumista, aineenvaihduntaa ja eritystä elimistössä. Kirja on tarkoitettu farmasian opiskelijoille farmakokinetiikan ja biofarmasian perusteiden oppikirjaksi. Se sopii myö kaikille terveysalan opiskelijoille ja ammattilaisille opiskeluun.

Kuuri loppuun! Lääkeneuvonnan opas

€30

Kuuri loppuun! on asiakaslähtöisen lääkeneuvonnan oppikirja. Se on tarkoitettu lääkeneuvonnan perustietojen ja -taitojen kartuttamisen apuvälineeksi farmasian opiskelijoille ja työelämässä toimiville alan ammattilaisille. Kirja soveltuu erinomaisesti sekä itseopiskeluun että toimipaikka- ja täydennyskoulutukseen.

Farmaseuttisen kemian perusteet

KIRJAA EI TÄLLÄ HETKELLÄ OLE SAATAVILLA!

Fortiksen jäsenhinta €20

Normaalihinta €25

Farmaseuttisen kemian perusteet -kirja on ensisijaisesti tarkoitettu perusoppikirjaksi lääkeainekemian alalla. Se perehdyttää lukijan farmaseuttisen kemian peruskäsitteisiin, lääkeaineiden keskeisiin fysikokemiallisiin ominaisuuksiin sekä lääkeaineen hajoamisen mekanismeihin ja tärkeimpiin kemiallisen hajoamisen mekanismeihin.

Sairaalafarmasia

Fortiksen jäsenhinta €25

Normaalihinta €35

Täysin uudistettu kirja vuoden 1991 painoksesta. Koottua tietoa suomalaisesta sairaalafarmasiasta niin proviisoreille ja farmaseuteille kuin myös farmasian opiskelijoille. Kirja käsittelee sairaalan ja terveyskeskuksen lääkehuoltoa, lääkkeenvalmistusta, sairaalalääkkeitä sekä suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää.

Biofarmasian perusteet

Fortiksen jäsenhinta €20

Normaalihinta €30

Biofarmasian perusteet käsittelee lääkeaineiden antoa ja imeytymistä elimistöön. Kirjassa esitellään myös kattavasti biofarmasiaan liittyvää lääkekehitystä ja sen tulevaisuuden näkymiä. Kirja on tarkoitettu farmasian opiskelijoille biofarmasian perusteiden oppikirjaksi. Kirja soveltuu myös muille terveydenhuollon opiskelijoille ja ammattilaisille opiskeluun.