Siirry suoraan sisältöön

Fortiksen bännilista

Hei! 

Syksyn ensimmäiset koulutukset ja teemaillat on nyt järjestetty ja koettu. Lähikoulutukset alkoivat niin nopeasti, että yleisiä käytäntöjä ei ehditty käydä läpi. Jotta kaikilla olisi mukavaa käydä niin koulutuksissa, on syytä muistuttaa, että Fortiksella on 2020 alkuvuodesta alkaen ollut käytössä bännilista.  

Bännilistan tarkoituksena on ennaltaehkäistä käytöstä, jossa jäsenistö jättää tulematta koulutukseen tai peruu osallistumisensa liian myöhässä. Molemmissa edellä mainituissa tapauksissa pitäisi ilmoittaa koulutuksen pitäjälle sekä etsiä itselleen sijainen

Bännilistalle joutuu, jos peruu osallistumisensa myöhässä tai jättää tulematta koulutukseen, eikä etsi itselleen sijaista. Myöhässä peruuttamiseksi määritellään; peruuttaminen alle viikko ennen koulutuksen alkamista. Kuitenkin, jos koulutukseen ilmoittautunut ei itse pääse tapahtumaan, on hänen etsittävä itsellensä sijainen. 

Äkilliset sairastapaukset toimivat poikkeuksena ja niistäkin on ilmoitettava mahdollisimman nopeasti, eikä juuri ennen koulutusta. Myös sairastapauksissa on pyrittävä ensisijaisesti etsimään itsellensä sijainen.  

Jos joutuu bännilistalle ei saa ilmoittautua eikä osallistua Fortiksen järjestämiin koulutuksiin seuraavaan kahteen kuukauteen, laskien koulutuksen, jossa henkilö ei ollut, päivämäärästä. Toivomme, että kovin moni ei joudu tälle listalle ja tulee jatkossakin koulutuksiin, joihin on ilmoittautunut. 

Koska bännilistasta ei oltu aikaisemmin kerrottu selkeästi, tällä viikolla olleista tilaisuuksista poisjääneiden suhteen ei tehdä toimenpiteitä. Bännilista on voimassa tästä hetkestä alkaen. 

  
Terveisin, 
 
Fortiksen hallitus 2022