Siirry suoraan sisältöön

Fortiksen bännilista 2023

Jotta kaikilla olisi mukavaa käydä koulutuksissa, on syytä muistuttaa, että Fortiksella on 2020 alkuvuodesta alkaen ollut käytössä bännilista. Tämän ilmoituksen tarkoituksena on muistuttaa bännilistan säännöistä ja sen olemassa olosta. Bännilistan sääntöjä on päivitetty 2023!   

Bännilistan tarkoituksena on ennaltaehkäistä käytöstä, jossa jäsenistö jättää tulematta koulutukseen tai peruu osallistumisensa liian myöhässä. Molemmissa edellä mainituissa tapauksissa pitäisi ilmoittaa koulutuksen pitäjälle sekä etsiä itselleen sijainen.  

Bännilistalle joutuu, jos peruu osallistumisensa myöhässä tai jättää tulematta koulutukseen, eikä etsi itselleen sijaista. Myöhässä peruuttamiseksi määritellään; peruuttaminen alle viikko ennen koulutuksen alkamista. Kuitenkin, jos koulutukseen ilmoittautunut ei itse pääse tapahtumaan, on hänen etsittävä itsellensä sijainen.  

Äkilliset sairastapaukset toimivat poikkeuksena ja niistäkin on ilmoitettava mahdollisimman nopeasti, eikä juuri ennen koulutusta. Myös sairastapauksissa on pyrittävä ensisijaisesti etsimään itsellensä sijainen.   

Jos joutuu bännilistalle ei saa ilmoittautua eikä osallistua seuraavaan kahteen Fortiksen järjestämiin koulutuksiin. Toivomme, että kovin moni ei joudu tälle listalle ja tulee jatkossakin koulutuksiin, joihin on ilmoittautunut. Bännilista ei kuitenkaan koske koulutuksia, joihin olet ilmoittautunut ennen bännilistalle joutumista. 

Uusi bännilista otetaan käyttöön syksystä 2023 alkaen, sillä kevään osalta koulutukset ovat jo pidetty.  

 
Terkuin, 
Yrkkä ja
Fortiksen hallitus 2023